top of page
HUR GÅR JAG TILLVÄGA FÖR ATT REPARERA MIN ENHET HOS DIG?

Jag har ett sätt att kunna hjälpa dig. Du ska följa dessa enkla steg här.

HUR FUNGERAR UPPHÄMTNING OCH ÅTERLÄMNING?

Jag åker upp till kunden upp till den angivna adressen kunden uppgett och hämtar hen mobil och försöker laga den inom den angivna tid. Reparationen kan ta lite längre tid om jag har långt åka tillbaks. När det är dags för återlämning  åker jag till kunden och kommer eventuellt i förväg ringa kunden för återlämning så hen är hemma. Vanligtvis brukar det gå mycket fortare.

HUR SKA JAG GÖRA OM JAG VILL LÄMNA MIN MOBIL SJÄLV?

Du åker till Kometgatan 15 Borlänge enligt tiden du bokade på hemsidan och jag kommer att vänta på dig på parkeringen. När reparationen är klar blir kunden informerad sedan är det att bara hämta den på samma plats på parkeringen.

HUR LÅNGT KAN DU ERBJUDA DINA TJÄNSTER ALLTSÅ HUR LÅNGT IFRÅN FÖRETAGET?

Jag erbjuder mina tjänster upptill 40 km bort från min arbetsplats. Anledningen är att jag ska kunna erbjuda snabb och smidig service så att jag hinner leverera till kunden.

SÄLJER DU BARA SKÄRM, BATTERI OCH ANDRA RESERVDELAR UTAN REPARATION?

 

Helst inte då jag inte lämnar garanti när kunden vill montera själv. Ta kontakt med mig för pris.

LÄMNAR JAG NÅGON GARANTI PÅ UTFÖRT ARBETE OCH VAD TÄCKER REPARATIONSGARANTIN?

Garantitid är 6 månader på arbete och reservdelar. Garantin täcker eventuella fel som uppstår på enheten i samband med reparationen eller om delen som jag bytt ut på din enhet ej fungerar korrekt. Garantin täcks inte om du tappat din mobil och funktionen blir nedsatt. Då räknas garantitiden som förbrukad. I vissa sällsynta fall kan andra fel uppstå efter en reparation, det beror oftast på att enheten fått en mer omfattande skada än vad man ser på utsidan och då räcker det med att man öppnar upp telefonen för att dessa fel skall visa sig. Jag upplyser alltid dig som kund ifall den skada som du lämnar in telefonen för är extra känsligt för just denna typen av fel, t.ex. fuktskada.

Din reparation är alltid sparad i min system, så att du lättare kan få hjälp även om du tappat bort beställningsbekräftelse för den aktuella reparationen.

Din information är alltid säker med mig och hanteras enligt GDPR. Ingen information förs vidare till 3e part.

ÄR JAG AUKTORISERAD SERVICEVERKSTAD FÖR APPLE OCH ANDRA MÄRKEN?

Nej, jag är en självständig verkstad som finns på plats för att hjälpa dig. Eftersom jag är självständig så innebär det många fördelar för dig som kund, jag bestämmer själv mina låga priser, min arbetssätt är anpassad efter kundens behov och inte tillverkarens önskemål. Hos mig kan du utföra alla typer av reparationer på din Smartphone. När du får en yttre skada på din enhet så försvinner vanligen garantin på din enhet, hos mig får du hjälp oavsett fel. Skulle du ha fler frågor angående detta så kan du skriva i frågeformulär till mig här

VAD KOSTAR DET ATT LAGA MIN TELEFON HOS DIG?

Du hittar priser i fliken Köp reparation.

BYTER JAG BAKSIDA  PÅ IPHONE 8 OCH NYARE?

 

Ja. 

HAR DU ALLA RESERVDELAR TILL ALLA MOBILER?

Nej, de reservdelar jag har hemma kommer att vara klara för köp på Köp reparation och andra reservdelar kommer det att stå beställningsvara. En beställning kan ta upptill 2 veckor tills reservdelen kommit in.

JAG HAR GJORT MIN BESTÄLLNING OCH DET VISSAR SIG ATT RESERVDELEN INTE KOMMER FÖRENS NÅGRA VECKOR VAD SKA GÖRA?

Du kommer att bli kontaktad när den kommer hem och en tid kommer att bokas åt dig för reparation.

RADERAS NÅGON INFORMATION PÅ MIN ENHET NÄR DEN REPARERAS, T.EX BILDER, KONTAKTER OSV?

Jag tar aldrig bort eller rör någon information på din enhet vid reparation. I vissa speciella fall kan det behövas en återställning av telefonen, men då kontaktar jag alltid kunden innan för ett godkännande. Det är alltid bra att göra en backup på all information innan den lämnas in.

JAG FICK VÄTSKA I MIN MOBIL OCH NU FUNGERAR DEN INTE. KAN JAG REPARERA FUKTSKADOR?

I dom flesta fallen går det att reparera. Fuktskador är problematiska i det att telefonen oftast är mer skadad än vad man tror och det kan vara svårt att lokalisera alla komponenter som skadats. Därför kan skador/problem dyka upp i framtiden som inte märkts av vid första reparationen. 

HUR JOBBAR JAG MED FÖRETAG?

Genom min kapacitet så jobbar jag aktivt för att anpassa mina tjänster så att dom passar alla typer av företag.

bottom of page